HISZÜNK A MINŐSÉGBEN, AZ EGYSZERŰSÉGBEN ÉS AZ ŐSZINTESÉGBEN.

Hiszünk bennetek és abban, hogy tudunk jobbat, mást nyújtani, mint ami megszokott. Amivel a szülőknek és az ovinak, sulinak egy új lehetsőéget kínálunk a megszokott stíluson és kiszolgáláson túl.

Mikor vannak az intézményi fotózások?

Bármikor a tanév során van lehetőség a fotózásra, de a kedvelt időszakok az október-november eleji és az április hónapok, így karácsonyra és anyák napjára készülhetnek el a képek.

Milyen méretű intézményekkel dolgozunk?

A kisebb, 20 fős családi napköziktől a többszáz fős óvodákig, iskolákig van lehetőség jelentkezni. Nagyobb méretű intézményeknél több napon zajlik a fotózás.

Vannak pótnapok?

Igen, minden intézményben van lehetőség pótnapot kérni, amennyiben min. 20 tanuló jelentkezik az adott napra.s.

Van lehetőség csoportképet is kérni?

Igen, de ezek a képek nem tudnak az egyéni képek stílusában elkészülni, mert nincs lehetőség olyan méretű hátteret használni, mely előtt elférne egy teljes osztály. A csoportképek az intézmény aulájában, lépcsőn vagy a csoportszobákban, osztálytermekben készülnek. A beállított csoportképek mellett javaslom az életképszerű csoportképek készítését is.

Van lehetőség testvér- vagy baráti képek készítésére?

Igen, természetesen, amennyiben a testvérek is az intézmény tanulói. Ha a testvér nem az intézménybe jár, egyedi megbeszélés alapján van erre lehetőség.

Szükséges-e a szülőknek résztvenni a fotózáson?

Nem, sőt, javaslom, hogy a szülők ne legyenek jelen. Szülő-gyermek közös képek készítésére nincs lehetőség.

A fotózás napján mikor kezdődik és fejeződik be a fotózás?

Ezt minden esetben egyedileg beszéljük meg az óvodákkal, iskolákkal, a legjobban igazodva az intézmény napirendjéhez. 

Mi történik, ha a gyerkőc semmilyen módon nem kooperál?

Minden tudásunkkal és tapasztalatunkkal azon leszünk, hogy a gyerekek fesztelenül érezzék magukat a fotózáson, hogy természetes, őszinte képek készülhessenek. Mosolyt erőltetni és pózoltatni nem szoktunk a kis modelljeinket, az is rendjén van, ha komoly vagy éppen álmodozó hangulatban fotózunk. Ha azonban minden kipróbált módon ellenállásba ütközünk, lehetőség van az adott napon később vagy egy másik napon fotózni. 

Kötelező a gyerekemnek részt vennie a fotózáson?

Nem. Ezt intézményenként fogjuk meghatározni. Lehetőség van előre jelentkezéssel részt venni, de ha az intézménnyel úgy határozunk, minden pici résztvehet a fotózáson. Az elkészült képekből nem kötelező rendelni. 

Hogyan készítsem fel a gyerekemet a fotózásra?
Hogyan tudom majd megrendelni a képeket?
Mit viseljen a gyerekem az ovis fotózáson?

Belevághatunk?
Say Hello!

Írj nekünk és kezdjük el tervezni a fotózásotokat! 

7 + 3 =