CSALÁD- ÉS GYEREKFOTÓSOK VAGYUNK.

Hiszünk az álmainkban, a magas minőségben és a fényképes fontosságában. 

Tudod, van a mondás: jót, olcsón és gyorsan. Ebből kettőt választhatsz. Mi a minőséget tettük legelőre.

Kettőnk összes fotós tapasztalata lassan egy negyed évszázadot tesz ki, emellé tettük a friss látásmódunkat, a kimagasló ügyfélkomunikációnkat: próbáltad már 10 nap alatt több mint 100 szülő kéréseit, rendeléseit teljesíteni? És ez csak egy ovi egyszerre…- de az a helyzet, hogy mi szeretjük ezt csinálni, ez érződik is a kommunikációnkon.

Igen, nekünk sokkal egyszerűbb lenne 100 gyerek képeiből egységcsomagokat készíteni, amit vagy megvesznek vagy nem, mint egyesével mindenki rendelését összeállítani.

De hiszünk abban, hogy az ovisuli fotózás értetek van, mi pedig nektek szolgáltatunk. Úgy, ahogy nektek a jobb.

Áraink mindezek ellenére igazodnak a piaci árakhoz.

SZABÓ ÁGI

Alapító, Fotós +36 30 394 7274

Budapest egyik vezető családi fotósa vagyok olyan családok számára, akik valami mást keresnek. Őszinteséget, természetességet, játékosságot és egy kis művészetet. Mert a családi fotóitoknak többnek kell lenniük, mint puszta bizonyonyítéknak arról, hogy léteztetek.

ROZGONYI ZSOLT

Alapító, Fotós +36 20 994 2980
A fotózás számomra nem a beállított, stúdiólámpákkal megvilágított tökéletes modellek fényképezését jelenti, hanem az elkapott természetes pillanatok megörökítését. Legyenek a képek az átlagtól egy kicsit eltérőek, más perspektívából megmutatva azt, amit Te lehet, nem is veszel észre.
Rozgonyi-Sipos Linda

ROZGONYI-SIPOS LINDA

Sales

Két gyerek és egy COVID-19 röpke 11 hónap alatt… Úgy is mondhatnám, nagyon megváltozott az életem az elmúlt hónapokban. A multivilágból hirtelen otthon találtam magamat, teljesen más feladatokkal és két mini-főnökkel, akiknek nem könnyű megfelelni. Mégis imádom, hogy így alakult és én is aktívan részt tudok venni ebben az egyedülálló projektben! Bár két művésszel dolgozom együtt, a kreativitás tőlem sem áll távol, de jó barátságban vagyok a számokkal is. Hívj bátran, biztosan találunk együtt megoldást a kérdésedre

6 + 15 =